En snabb uppdatering

Älskling idag åt vi din favorit efterätt blåbär, jag kommer än idag ihåg våra dagliga blåbärsplockningar. Jag ganska duktig på att plocka du väldigt duktig på att äta blåbär. Att gå tillbaks till farmor utan att vi lagt ihop det vi plockat fanns inte på kartan. Din näst intill tomma mugg skulle hällas i min och sen skulle du stolt visa upp för farmor vad vi plockat.

Ebba följande har jag att rapportera:

  •  Boken framskrider råtexten börjar närma sig klart, sen återstår det stora jobbet med lektörs genomläsning och inte tala om att få med rätt förlag på tåget.
 
  •  Datingen, ja jag vet att du vill att jag släpper sargen, men jag vill hitta varannan veckas uppläget, vår lägenhet ser fortfarande ut som kl. 7:35 den 7 april 2017 när du lämnade lägenheten för sista gången. Jag tror att relationer 2.0 är en relation där man har två boenden fast man är ihop, Ebba jag kan lova dig att nästa person som kommer att ta del av ditt dockskåp m.m. Kommer heta Mathilda Stefansdotter, jag skall bara hitta rätt mamma sen skall vi tillverka henne, det kommer bli världens mest efterlängtade barn.
 
  •  Jag antar att du är nyfiken på hur det går med aktiehandeln, du älskade när datorn sa nytt avslut när du satt och lekte och du sprang fram till datorn och tog reda på vilken aktie som sålts resp. köpts. Ja avkastningen på tradingen i juli motsvarar en ny barnvagn, jag vet ditt svar – PAPPA du har ingen nytta av en barnvagn om du inte har någon att lägga den i – Tro mig EBBA det är det enda jag har i huvudet, jag kommer att ta med henne till graven och du har som vanligt det sista ORDET.

 

Det var allt för denna gång min älskling